Hier zijn we, de mensen die Remedica maken. Wij werken op ons hoofdkantoor in Eindhoven, het kloppend hart van onze voorlichtingen, gastlessen, workshops en lezingen. Hier vertalen we behoeften van onze doelgroepen binnen de drie Remedica afdelingen. We verkennen of er voldoende maatschappelijk draagvlak voor is en inventariseren met welke partners we onze projecten mogelijk kunnen maken. Hier creëren we content en borgen we de organisatie van duizenden uitvoeringen per jaar.
 
Deze denkers en doeners, strategen en creatievelingen, projectmanagers en specialisten proberen elke dag het beste uit zichzelf en uit elkaar te halen. Wij geloven dat doelen sneller en beter bereikt worden als je kunt doen waar je goed in bent. Daarom gaan professionaliteit en met plezier werken bij Remedica hand in hand.
 

In ons familiebedrijf creëren we vanuit de nieuwste inzichten, actuele en inspirerende voorlichtingsprojecten op een stevig fundament van goed bewaarde kennis en ervaring. Daarmee maken wij het verschil en daar zijn we trots op.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een samenwerking? Wij bruisen van de ideeën en staan open voor die van jou! Neem gerust contact op, dan plannen we een kennismaking.

Tot ziens!
Tanja Maathuis & Guido van der Steen