Op reis door de spijsvertering

Stap aan boord van onze spannende reis door de spijsvertering, waar we u meenemen op een avontuurlijke reis van mond tot kont! Bent u benieuwd wat er allemaal in je lichaam gebeurt als je eet en drinkt? Ontdek dan samen met ons hoe het spijsverteringsstelsel werkt en wat er allemaal gebeurt tijdens dit proces.

Wist je dat de darmen ons tweede brein zijn? En dat het belangrijk is om onze poepgezondheid in de gaten te houden? Tijdens deze voorlichting leer je niet alleen wat er in je lichaam gebeurt, maar ook hoe je goed voor jezelf kunt zorgen en wat je kunt doen om je darmen gezond te houden.

En om het nog leuker te maken, hebben we een leuke quiz voor u in petto! Test uw kennis over de spijsvertering en daag de andere deelnemers uit om het tegen u op te nemen. Wie weet gaat u er wel met de hoofdprijs vandoor!

Dus doe mee aan deze interactieve voorlichting en laat je verrassen door de fascinerende wereld van de spijsvertering. Je zult versteld staan van hoeveel er in jouw lichaam gebeurt tijdens dit dagelijkse proces. Mis het niet en ga mee op deze bijzondere reis door je eigen lichaam!

Neem contact op met onze projectcoördinator Sarah Samuel voor meer informatie.