Muziek & beweging

Deze lezing kan uitsluitend aangevraagd en geboekt worden als vervolg op de voorlichtingsbijeenkomst Positief in het najaar en Vitaal in het voorjaar.

Stap in de wereld van Muziek & Beweging! Deze workshop is niet zomaar een presentatie, het is een ervaring. Je wordt meegenomen op een reis door de kracht van muziek en beweging op onze vitaliteit en zelfstandigheid. Maar dat is niet alles.

Tijdens deze workshop word je bijgepraat over de belangrijkste inzichten die gekoppeld worden aan ons dagelijks leven en hoe we op een laagdrempelige manier het verschil kunnen maken voor onze gezondheid. Maar het gaat niet alleen om informatie. We gaan samen op prachtige muziek vijf dansoefeningen doen, die ook vanuit de stoel kunnen worden meegedaan door diegenen die moeite hebben met lopen.

Je wordt begeleid door een danslerares die gespecialiseerd is in het bewegen met ouderen, terwijl onze spreker je uitnodigt om te bewegen op de muziek en de oefeningen samen met de zaal te doen. Het is een geweldige kans om nieuwe inzichten te krijgen en tegelijkertijd te genieten van de voordelen van muziek en beweging.

Dus zet je schrap voor een ochtend, middag of avond vol energie, passie en inspiratie. Muziek & Beweging is niet alleen informatief, maar vooral ook een geweldige manier om samen te bewegen op prachtige muziek en te genieten van wat het leven te bieden heeft!

Neem contact op met onze projectcoördinator Marianne van de Sande voor meer informatie.