Remedica is een toonaangevend voorlichtingsbureau op het gebied van gezondheid en leefstijl, met een bijzondere expertise in de geboortezorg. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een goede voorbereiding voor zowel ouders als hun baby kan leiden tot gezondheidswinst. Gedurende de gehele zwangerschap staat het lichaam van de vrouw in het teken van de ontwikkeling van de baby.

In een periode van negen maanden groeit en ontwikkelt de baby zich tot een compleet mensje. Bij Remedica begrijpen we heel goed dat ouders alleen het beste willen voor hun toekomstige kindje. Daarom bieden we laagdrempelige, interactieve en informatieve voorlichtingen en workshops aan voor (aanstaande) ouders.

Door samenwerkingen met vooraanstaande merken zoals Sudocrem, Kruidvat Luiers, VSM Kind en Philips Avent kunnen we onze diensten kosteloos aanbieden en toegankelijk maken voor iedereen. Ons aanbod vormt een waardevolle toevoeging aan jullie praktijk of kraamcentrum en neemt tegelijkertijd een deel van jullie werk uit handen. Wij werken met o.a. verloskundigen, kraamverzorgenden en lactatiekundigen uit jullie eigen regio, wellicht kennen jullie onze sprekers al uit jullie eigen netwerk van vakgenoten.