Digitalisering van de zorg

Zorgverlening wordt steeds efficiënter en toegankelijker dankzij de digitale revolutie. Maar wat betekent digitalisering van de zorg voor u? En hoe kunt u profiteren van alle nieuwe mogelijkheden? Of is digitalisering van de zorg voor u nog een ver-van-mijn-bed-show?

Helaas voelen veel ouderen zich aan de kant gezet en lopen ze zorg mis, maar dat hoeft niet zo te zijn! Wij laten u zien wat er allemaal mogelijk is en hoe u kunt profiteren van de digitalisering van de zorg. Onze lezing over digitalisering van de zorg zal u versteld doen staan van de vele kansen die er zijn om de zorg te verbeteren. Ontdek hoe u thuis zorg kunt krijgen wanneer het kan en in het ziekenhuis als het moet. Leer hoe u eenvoudig online afspraken kunt maken, medische gegevens kunt inzien of met een dokter kunt communiceren zonder dat u uw huis hoeft te verlaten.

Wij nemen u graag bij de hand en begeleiden u stap voor stap om u wegwijs te maken in deze nieuwe ontwikkelingen.

Mis deze kans niet om de toekomst van de zorg te ontdekken en meld u snel aan voor onze lezing over digitalisering van de zorg. We laten u zien dat het niet alleen voor de zorgsector, maar ook voor u als patiënt of cliënt een gamechanger kan zijn. Kom ook en stap mee in de digitale toekomst van de zorg!

Neem contact op met onze projectcoördinator Marianne van de Sande voor meer informatie.