Borstvoeding

Er gaat niets boven de natuurlijke band tussen moeder en kind tijdens het geven van borstvoeding. Maar hoe bereidt een vrouw zichzelf voor op deze bijzondere ervaring?

Onze deskundige lactatiekundigen nemen ouders mee op reis door het proces van borstvoeding geven: van de veranderingen in de borsten tijdens de zwangerschap tot het moment waarop hun kindje volledig is gevoed. Ze leren alles over het aanleggen, de melkproductie, kolven, het aanleggen van de baby, de signalen die een kindje geeft en hoe de voeding afgestemd kan worden op de behoeften van hun kindje. Zo kunnen de aanstaande moeders zich goed voorbereiden op het geven van borstvoeding en ervoor zorgen dat deze bijzondere en belangrijke ervaring voor beide zo comfortabel en succesvol mogelijk verloopt.

Onze voorlichting borstvoeding is niet alleen informatief, maar ook interactief en praktisch. Ouders krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen met anderen. Bovendien krijgen ze handige tips en adviezen van onze lactatiekundigen over hoe ze om kunnen gaan met eventuele problemen, zoals tepelkloven of spruw. Aan het einde krijgen de moeders ook een handkolf mee naar huis.

Kortom, onze voorlichting Borstvoeding is een onmisbare stap op weg naar een succesvolle borstvoedingsperiode. Schrijf jullie praktijk of kraamcentrum vandaag nog in en laat jullie inspireren door onze gepassioneerde lactatiekundigen!

Wil je deze voorlichting aanvragen voor jouw verloskundigenpraktijk of zwangerschapscursus?