Zwangerschap & bevalling

Bereid zwangere vrouwen voor op een van de meest bijzondere en unieke periodes van hun leven: de zwangerschap en bevalling! Het lichaam van de vrouw verandert en er groeit nieuw leven in haar buik. Zwanger zijn is een bijzondere ervaring, maar het kan ook gepaard gaan met onbeantwoorde vragen en bezorgdheid om hun almaar groeiende baby. Daarnaast is voor de meeste aanstaande ouders de naderende bevalling een spannend, emotioneel maar ook  stressvol vooruitzicht. De sprekers van Remedica zijn ervaren verloskundigen, kraamverzorgenden, lactatiekundigen etc. Tijdens onze voorlichting Zwangerschap & Bevalling nemen onze deskundige sprekers de ouders mee op reis door het zwangerschaps- en geboorteproces. Van de eerste zwangerschapstekens tot het moment waarop ze kun kleintje voor het eerst in hun armen kunnen houden. Deze voorlichting stemmen we helemaal af op de behoeftes van jullie praktijk.

Onze deskundige sprekers zullen jullie cliënten alles vertellen over de groei en ontwikkeling van hun baby en hoe de moeder gezond kan blijven tijdens de zwangerschap. Ze geven hen tips over voeding, beweging en het omgaan met de veranderingen in het lichaam van de vrouw. Bovendien leren de ouders over mogelijke zwangerschapskwaaltjes en hoe ze deze kunnen verlichten.
Daarna vertellen onze verloskundigen alles over de verschillende fases van de bevalling, de ademhalingstechnieken en hoe ze om kunnen gaan met pijn en spanning. Allerlei vormen van pijnbestrijding worden uitgelegd met daarbij de voor- en nadelen van iedere optie. De vrouwen leren ook over de rol van hun partner tijdens de bevalling en krijgt tips en adviezen over hoe ze samen deze bijzondere ervaring kunnen beleven.

De voorlichting Zwangerschap & Bevalling is niet alleen informatief, maar vooral ook interactief en praktisch. De ouders krijgen de gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen te delen met andere aanstaande ouders. Bovendien krijgen ze handige tools en technieken aangereikt om zich zo goed mogelijk voor te kunnen bereiden op de bevalling en om de weeën op te vangen.

Kortom, onze voorlichting bevalling is een onmisbare stap op weg naar een ontspannen en positieve geboorte-ervaring. Schrijf jullie praktijk of kraamcentrum vandaag nog in en laat jullie inspireren door onze bevlogen verloskundigen!

Wil je deze voorlichting aanvragen voor jouw verloskundigenpraktijk of zwangerschapscursus?