Babyverzorging

Hoewel aanstaande ouders zich gedurende negen maanden proberen voor te bereiden op de komst van hun kindje, kunnen ze hun opgedane kennis pas écht testen wanneer hun kindje geboren is. Vaders en moeders willen graag goed voorbereid zijn op de komst van hun kleintje. Tijdens de workshop Babyverzorging leren ouders alles over de dagelijkse verzorging van hun toekomstige baby. Hierbij kan je denken aan het verschonen van luiers, het baden van je kindje, het geven van een flesje, het verzorgen van de navelstreng en het voorkomen of verhelpen van darmkrampjes en luieruitslag. Onze ervaren verloskundigen laten de ouders stap voor stap zien hoe ze hun toekomstige baby het beste kunnen verzorgen en geven handige tips en adviezen over de beste verzorgingsproducten.

Onze workshop Babyverzorging is zeer interactief en praktisch. Ouders krijgen de kans om alle handelingen omtrent de verzorging van hun toekomstige kleintje van A tot Z zelf te oefenen aan de hand van een medische babypop. Zo kunnen ze na afloop vol vertrouwen en met de juiste kennis thuis aan de slag met de verzorging van hun eigen baby.

Kortom, onze workshop babyverzorging is een onmisbare stap op weg naar een goede start als ouder. Schrijf jullie praktijk of kraamcentrum vandaag nog in en leer jullie cliënten alles over de beste zorg voor hun kleintje!

Wil je deze voorlichting aanvragen voor jouw verloskundigenpraktijk of zwangerschapscursus?